PSSI Norge AS
P.O.Box 418
N-3002 Drammen


Phone : +47 40004325
Fax : +47 933 76936
post@pssi.no

PSSI Service
Vaktelefon 24t
928 273 41
 
Les nyhetsbrevet vårt og benytt deg av gode tilbud

I en travel jobbhverdag har du kanskje ikke tid til å besøke hjemmesider bare for å se hva som har kommet av nyheter. Det er mye du skal følge med på, og vi har derfor bestemt oss for å gjøre det enkelt for deg. Nå kan du få info om alt som er nytt innen pumper, filtre og mekaniske tetninger rett inn i innboksen din. Vi tar sikte på å sende ut informasjon om nye produkter, kurs og annet nyttig til alle som har meldt sin interesse.

En bonus med våre nyhetsbrev er at vi også kommer til å sende tilbud og kampanjer som vi synes er interessante. Da snakker vi selvfølgelig om slike ting som omhandler produktene våre. Det kan, for eksempel, handle om en gratis befaring, tilbud på deler eller rabatt på kurs. Vi vil også tipse om ulike nyheter internasjonalt som kan ha betydning for oss her hjemme.

Nyhetsbrev begynner kanskje å bli litt gammeldags, men vi synes det passer vårt konsept og vi tror at det også vil passe våre kunder å bli oppdatert på denne måten. Alle som melder seg på vårt nyhetsbrev vil få en velkomstbonus som gir 10 % på valgfri vare, også kurs.

Nyhetsbrevet er gratis

Du melder din interesse for å motta nyhetsbrev ved å bruke kontaktskjemaet du finner under. Fyll det inn online med navn og e-post, så kommer første nyhetsbrev med en gang uten innskudd eller andre krav. 
 
© PSSI Norge